Om oss

Välkommen till AppKnapp.se

! Den här portalen är ett komplement till facebookgruppen AppKnapp och Kaffepaddan, idécaféet IRL som hittills varit öppet en gång i månaden.

Avsikten med portalen är att det ska vara enkelt att hitta det du söker, vi har därför samlat all tänkbar information under ett och samma tak. Här får du till exempel den support du behöver och instruktioner i hur man använder iPaden och dess olika funktioner.
Är det något du saknar vill vi att du berättar det för oss i ett mail till info@appknapp.se

.

Vi söker också volontärskribenter till bloggen. Har du ett specialintresse eller är du opinionsbildare i frågor som rör förskolan, eller vill du helt enkelt dela dina tankar och funderingar? Bra, det är sådana vi är intresserade av att komma i kontakt med. Skriv några rader om dig själv och vad du skulle vilja bidra med så hör vi av oss.

Vi är här för dig, men kom ihåg att du är lika viktig för oss!

 

Vilka är ”Vi”?

Lena Lindström
Lena Lindström är pedagogisk utvecklare i Botkyrka kommun och projektledare för AppKnapp.
Efter lärarexamen och några år i yrket lockade journalistiken. Jobbet som vikarierande familjeredaktör på sedan länge nedlagda Arbetet ledde så småningom till uppdraget som chefredaktör för en Saco-tidning och därefter som tidningsmakare i Frankrike.
Hängiven allt som står Apple på och annat som kan sorteras under estetik.

Ledord: Ha alltid giltigt pass & förbli nyfiken!

 

Fredrik Holmlund
Fredrik jobbar som IKT-konsult i Botkyrka kommun och det är också han som styr båten som är AppKnapp.se.
Denna mångsysslare har en grundutbildning i Foto, Film & Grafisk-design men har efter två år som Head of design bytt till en bana som passar hans ”fixarfarbror”-attityd.
När han inte fixar och trixar med saker (som han själv ofta har tagit sönder) är han en turnérande musiker med Melodifestival-aktuelle artisten som inte skall nämnas vid namn.

Ledord: Tänk själv & ifrågasätt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *